Uddevalla Grand Prix of Sweden
12-13 Augusti, 2023

Biljetter till Entré // Depå // Camping // VIP Camping // Popupstugor // Parkering
OBS! Moped, kickbike, elscooter, pit bikes och cykel är förbjudet på hela området innanför järnvägen, alltså även på camping och publikområdet.

Entré biljetter

Biljett entré 
Biljetterna skickas ej, avhämtning vid ankomst i Camping Office, eller i den Gröna biljettboden vid stora entrén lördag och söndag.

Öppettider Camping Office:
Fredag och lördag 7.00-22.00.

Öppettider Biljettboden Huvudentrén:
Lördag-söndag 7.00-16.00

Beroende på hur du laddar ner dina entrébiljetter, och campingbevis kommer de i olika format. Använder du en iOS- enhet hamnar det du köpt i Passbook, för andra smartphones blir det en eller flera mobilbiljetter, som du då tar med. Använder du en dator blir det ett PDF-dokument klart att skrivas ut på din skrivare som du tar med utskriften och byter på plats.

Vuxen: från 17 år
Ungdom: 8-16 år
Barn: 4-7 år


I helgbiljetten till MXGP of Sweden ingår också en speciell rabatt för att se MXGP-TV.
När du köper helgbiljetten får du 20% rabatt som du kan använda på MXGP-TV.com för att köpa ett säsongsvideopass som inkluderar MXGP-säsongen plus Monster Energy FIM MXoN. Koden mailas till dig vid senare tillfälle efter inköpt helgbiljett.


Camping biljetter

Campingplats Fredag– Söndag
Vi säljer i första hand enbart förköpsbiljetter till Campingen. En campingbiljett per ekipage.

En campingbiljett per ekipage = en bil med släp. OBS! Entrébiljett till Uddevalla GP ingår inte i campingbiljetten, alla som bor på eller besöker campingen måste lösa entrébiljett.

OBS! Camping office & camping området är avstängt för campingekipage fram till fredag 11/8 kl 7.

Biljetterna avhämtas vid ankomst via Camping office:
Öppettider Camping Office
Fredag-Lördag 07.00-22.00

Beroende på hur du laddar ner dina Entrébiljetter, och Campingbevis kommer de i olika format. Använder du en iOS- enhet hamnar det du köpt i Passbook, för andra smartphones blir det en eller flera mobilbiljetter, som du då tar med. Med en dator blir det ett PDF-dokument att skriva ut.

Campingregler
Genom beställning bekräftar du att du läst nedan campingregler och lovar följa dessa.
Vakter och Campingvärdar finns på området, för att upprätthålla ordningsreglerna.

  • BMK förbehåller sig rätten att anvisa ekipagen till campingplatsen.
  • Följ Campingvärdarnas anvisningar och acceptera de platser som anvisas.
  • Brandgator måste hållas fria för utryckningsfordon.
  • Klockan 23.00 skall det vara tyst på VIP och campingen, det får inte förekomma ”festande” som stör på campingområdet, alla gäster skall visa hänsyn till sina grannar.
  • Det är förbjudet att medtaga och använda extra högtalare inom campingområdet.
  • BMKs vakter och värdar kommer att avvisa de campare som inte följer reglerna.
  • Avvisade gäster får själva stå för kostnader i samband med avhysning, och bortforsling av fordon. Polis kommer att utföra avhysningarna.
  • I och med att ni godkänner reglerna vid bokningen, godkänner ni också att vi får beslagta eventuell utrustning vid regelbrott mot ovan.

VIP Camping

På denna Camping har du tillgång till el och bättre duschar.
Samma regler och info som Campingplats ovan.

Popup stuga

Stugan är 6.5 m2, rymmer 4 pers och inkluderar 2 st våningssängar med sängkläder, ej lakan. Stugan är placerad på Vip Campingen där du har tillgång till el, toa & bättre duschar. Samma regler och info som Campingplasts ovan.

Depåbiljett

Biljett ger dig möjlighet att gå in i tävlingsdepån och se förare och teamen på nära håll.
Fri entre till depån för barn under 7 år med vuxen.

Läktarbiljett helg

Läktarbiljett gör att du har plats på sittläktaren. Läktaren är placerad mitt framför startkurvan och storbildsskärmen. Först till kvarn.

Parkering nära banan

Bakom publikberget och 150 m från entrén. Parkeringsbiljetten byts ut mot dekal vid ankomst vid parkeringsentrén. Entrébiljett bokas separat.

Begränsat antal platser. Bilar som endast betalt lördag och står kvar till söndag kommer att bli bort-transporterade på ägarens bekostnad. Parkeringen är inte någon camping, övernattning får inte ske.

Frågor om biljettköp – Kontakta Tickster kundservice 

Om du behöver hjälp, har stött på problem eller vill kontakta Tickster, når du deras kundservice på support@tickster.com, https://support.tickster.com/hc/ eller per telefon +46 (0) 771-47 70 70.