MXGP Uddevalla 2022

Även det här året har tiden kommit ifatt oss för att fatta ett beslut inför Uddevalla GP 2021. Det är otroligt ledsamt, men med gällande regler och osäkerheten på vilka regler som gäller i augusti, måste vi ställa in årets svenska VM deltävling i motocross som skulle genomförts 14-15 augusti. Vi är helt enkelt beroende av stor publik och dess intäkter för att kunna genomföra arrangemanget. 

Stort tack till er samarbetspartners och sponsorer som har stöttas oss fram till idag. Vi ser fram emot att så snart som möjligt kunna börja ladda om inför VM deltävling 2022.
Vi ber att få återkomma under augusti till er som har innestående biljetter från 2020.

Väl mött och trevlig sommar till er, så hoppas vi ses 2022!

Om biljettsläpp

Vi får många frågor om när vi planerar att släppa biljetterna till Uddevalla GP 14-15 augusti. Pga pandemin vill vi avvakta tills vi får klara besked om det kommer att finnas restriktioner vi behöver förhålla oss till.

Genom att vi har en av seriens bästa naturella läktare kommer biljetterna inte ta slut.
Väl mött // Uddevalla GP

Följ SM Rallyt live på lördag!

Foto Emotorsport

Snabbast i mål vinner

BMK Uddevalla gläds åt att kunna arrangera Uddevalla City Race, en deltävling i Rally SM nu på lördag den 8 maj. Genomförandet följer rådande myndigheters riktlinjer och tävlingen har därför flyttats från centrum till Glimmingen där den körs publikfri.

Ni kan istället följa tävlingen med livestreaming (pris 99 kr). >>>
Första start kör igång kl 11.
Mer info: www.bmkuddevalla.se/RallySM

Välkommen att delta till digital härlig Rally-lördag!