Uddevalla Grand Prix of Sweden 2020 inställt
Det är med deppiga ord vi skriver och skickar ut detta meddelande om att vi tyvärr måste ställa in årets svenska VM deltävling i motocross som skulle gått av stapeln 15-16 Augusti i Uddevalla.

Som så många andra evenemang i dessa Corona tider finns det begränsningar på hur stora samlingar av människor som får vara tillsammans och dessa direktiv måste vi givetvis acceptera och stötta för att få slut på pandemin så fort som möjligt.

Då vi även är knutna till en promotor som äger rättigheterna till VM Motocrossen så har vi haft en tät dialog med dessa om och när vi måste ta ett beslut. Det är lika osäkert ute i övriga Europa och Världen med hur alla VM förare kan röra sig och kommer givetvis ha en stor betydelse när och om serien kan starta upp igen.

Och tiden går fort och det är en lång startsträcka för ett VM arrangemang med allt vad det innebär och tiden har nu kommit ikapp oss för att ta ett beslut. Vår sport är helt beroende av publiken och dess intäkter för att kunna få arrangemang att gå runt.

Vi vill också passa på att tacka de sponsorer och samarbetspartners som fram tills idag stöttat oss och att vi så snart som möjligt kan få börja ladda för en ny VM deltävling 2021.

Vi arbetar fn på hur vi enklast kan hantera redan köpta biljetter, och ber om att få återkomma inom kort med mer information.

VM Organisationen
BMK Uddevalla